Ohjelma- ja opaspalvelut

Tarjoamme monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä rentouttaviin virkistyspäiviin. Luonnossa mieli ja ajatukset virkistyvät, sekä aistit avautuvat. Suunnittelemme päivän vastaamaan juuri teidän tiiminne tarpeita.

Amazing Race- tyyppisessä tiimipelissä joukkueet kisaavat virtuaalisen reitin läpi älypuhelimien opastuksella ja suorittavat erilaisia haasteita tehtävärasteilla. Peliä varten tiimeille jaetaan älypuhelimet, jotka opastavat heidät rasteille vihjeiden avulla tai näyttämällä suunnan ja etäisyyden rastille. Rastilla tehtävä voi olla toiminnallinen, sanallinen, kuvallinen, monivalinta, luontorasti tai vaikkapa urheilusuoritus, mutta ennen kaikkea tiimiläisten yhteistoiminnan sujuvuus ratkaisee pistesaaliin.Peli saadaan teemoitettua asiakkaan toiveiden mukaisesksi.

Last of us -pako metsästä: Salaperäinen virus levittää kammottavaa tautia suomalaisten keskellä. Ryhmänne on päässyt pakenemaan ja piilottelee metsässä. Escape Room- henkisessä pelissä tiimit viedään metsäalueelle ja tavoitteena on ratkaista arvoitukset ja löytää pelastautumiskoodit. Löydättekö tien ajoissa turvaan?

Tutustu lintuihin lintutuntijan seurassa. Kierrämme lähiseudun lintutorneilla tai Porkkalanniemen upeassa merimaisemassa seuraamassa lintujen elämää. Linturetkellä kuuntelemme lintujen ääniä, kuulemme tarinoita lintujen elämästä ja opimme tunnistamaan uusia lajeja.