Kokoustilat

Wohls Gård sijaitsee vehreässä ympäristössä luonnon keskellä, Humaljärven rannalla, n. 7 km Kirkkonummen keskustasta1790-luvulla rakennettu päärakennus uudistettiin 2012 suurella pieteetillä ja varustettiin mm. uudella kokoustekniikalla. Päärakennus tarjoaa hyvät puitteet esimerkiksi ikimuistoisten hää- ja sukujuhlien, merkkipäivien, yritysten kokous- ja juhlatilaisuuksien tai tyky-päivien järjestämiseen.

Kartanon alakerran saleissa on ruokailutilaa tms. noin 80 henkilölle, yläkerrassa on kokoustiloja n. 6-20 henkilölle. Wohls Gård on paikka, jossa tavataan ystäviä ja nautitaan hyvästä ruoasta kiireettömässä kulttuuriympäristössä. Kartanopuisto on Kirkkonummen vanhin. Tutustu myös kartanoalueen ainutlaatuisessa tammilehdossa kiertävään opastettuun luontopolkuun.

Volsintie 605 B, 02400 Kirkkonummi
varaukset@wohlsgard.fi