Kokoushotelli

Majvikissa on 20 erikokoista kokous- ja luentosalia sekä lisäksi ryhmätyötiloja. Ajanmukainen kokoustekniikka ja henkilökohtainen kokouspalvelumme takaa onnistuneen kokouspäivän.

Kongressisaliin mahtuu 350 kokousvierasta. Tila toimii hyvin myös näyttely-ja juhlatilana. Majvikissa onnistuvat niin pienet kokoukset kuin suuret, monimuotoiset seminaarit ja kongressitkin.
Tilojemme kalustusta ja tekniikkaa päivitetään säännöllisesti.

Majvikissa on 100 hotellihuonetta, majoitustilaa yhteensä n. 200 yöpyjälle. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ranta-alueella ja jugendlinnassa.

Päärakennuksessa on iso, viihtyisä saunaosasto uima-altaineen. Saunatiloja löytyy myös ranta-alueelta.

Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan. Valoisassa ravintolasalissa kaikilla on ikkunapaikka. Tila voidaan jakaa myös pienempiin kabinetteihin.

Upea Jugendlinna ylhäällä mäellä tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisiin yritys- ja perhejuhliin. Slaavilainen ilta teemaan kuuluvalla ohjelmalla vie meidät 60 vuotta taaksepäin Porkkalan vuokra-aikaan. Linnassa voi myös majoittua ja pitää pienimuotoisia kokouksia.

Sijaintimme luonnon keskellä, meren rannalla antaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaisiin ulkotapahtumiin ja aktiviteetteihin. Tyky- ja tyhypäivät, henkilökunnan kesäpäivät yms. onnistuvat hyvin isoillekin ryhmille.
Päivän ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanimme.

Yhteystiedot

Majvikintie 1, 02430 Masala
majvik@majvik.fi
+358 9 295 511
Facebook
facebook.com/196143510403608
www.majvik.fi/

Kokous- ja kongressihotelli Majvik Kuvia