VISIT KIRKKONUMMI

TIETOA MEISTÄ

Kirkkonummi

Kirkkonummi on monipuolinen ja kasvava kunta läntisellä Uudellamaalla. Kunnassa on asukkaita reilut 38 000, joista ruotsinkielisiä noin 18 prosenttia. Kirkkonummelta löydät maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa, unohtamatta hyviä harrastusmahdollisuuksia.

Kirkkonummen kunta sijaitsee pääkaupunkiseudun kupeessa. Matkaa Helsinkiin on noin 20 km, keskustasta 30 km. Naapurikunta idässä on Espoo, lännessä Siuntio. Lounaassa kunnalla on meriraja Inkoon kanssa kun taas pohjoisessa rajanaapurina on Vihti.

Rantarata Helsingistä Turkuun kulkee kunnan keskeisten alueiden kautta. Kantatie 51 (Helsinki-Hanko) halkoo kuntaa etelässä, E18 (Turuntie) kulkee Pohjois-Kirkkonummen kautta ja Kehä III päättyy lännessä Kirkkonummelle.Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa noin 40 km.

Visit Kirkkonummi

Visit Kirkkonummi pyrkii edistämään ja kehittämään matkailua sekä kokoustoimintaa Kirkkonummella. Tuotamme markkinointipalveluita matkailuun, kulttuuriin sekä kokous- ja kongressitoimintaan liittyen yhteistyössä matkailuyritysten kanssa. Haemme myös aktiivisesti erilaisia kokous- ja kongressitapahtumia kuntaamme.

Visit Kirkkonummi toimii yhteistyönä Kirkkonummen kunnan elinkeintotoimen sekä Kirkkonummen Luckanin välillä.

Luckan

Luckan on suomenruotsalainen kulttuuri- ja informaatiokeskus, joka järjestää monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Toimintaamme kuuluu monenlaista ohjelmaa, aina perhekahvilasta taidenäyttelyihin. Myös nuoriso- sekä integraatiotoiminta kuuluvat Luckanin toimenkuvaan. Luckan myy lippuja erilaisiin tapahtumiin Lippupisteen, Ticketmasterin (Lippupalvelu) sekä Netticketin kautta. Toimimme myös kunnan matkailuneuvonnan infopisteenä.

Kirkkonummen kunta

Luckan Kirkkonummi