Kokoushotelli

Långvik mötes- och badhotell är beläget vid havet i Kyrkslätt – bara en halv timme från Helsingfors centrum eller Helsingfors-Vanda flygfält.

Stiliga hotellrum skapar de perfekta förutsättningarna för en lyckad visit. Långvik hotell erbjuder kulinariska smakupplevelser och avslappnande spastunder åt sina kunder. I hotellet finns två restauranger, Restaurang Bistro och Lounge Bar.

Utrymmena för möten och fester är mångsidiga, här kan både stora och små tillställningar ordnas. Upp till 3000 kvadratmeter står till kundens förfogande, varav 27 olika mötesutrymmen, där flera dessutom kan slås samman. Trakteringen sköts av hotellets högklassiga kök, och smakfulla rätter utlovas.

De stora mötesutrymmena lämpar sig för möten för max. 180-350 personer. Utöver detta finns ett auditorium som rymmer 60 personer och flera mindre utrymmen och kabinett.

Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
reception@langvik.fi