Kokoustilat

Blomma TILA on viihtyisä tila moneen eri tarpeeseen Kirkkonummen keskustassa, kävelymatkan päässä vaikkapa kirkolta. Tilassamme järjestät vaivattomasti erilaiset yksityistilaisuudet, perhejuhlat, kokoukset, kurssit tai vaikkapa muistotilaisuuden. Tilaan on varattu päiviä myös co-working päiville. Tila sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja ajoväylien varrella, kävelymatkan päässä Kirkkonummen juna-asemalta ja bussipysäkiltä. Parkkipaikkoja lähistöltä löytyy runsaasti.

BLOMMA-TILA
Tilaa pöytien ääressä on 25 henkilölle, sekä pieni rennompi nurkkaus mukavine nojatuoleineen. Pinta-ala 59 m2. Sisään pääsee esteettömästi. Tila on aina siisti ja siivottu edellisen käyttäjän jäljiltä. Tilaan voit tilata pitopalvelun tai tuoda omat tarjoilut.

VARUSTELU
Tilasta löytyy tietysti wc ja pieni keittiönurkkaus, jossa kahvin- ja vedenkeittimet, tilava jääkaappi, astianpesukone. Täydellinen astiasto on 25 hengelle. Tilassa on myös 55″ TV, sekä internet-yhteys.

HINNASTO
Yksityistilaisuus 3h, ma – pe 125€ Yksityistilaisuus 4h, ma – pe 150€ Yksityistilaisuus, koko päivä, ma – to 200€ Yksityistilaisuus, koko päivä, pe – su 250€ Hinnat sisältävät siivouksen ja arvonlisäveron.

JUHLAPALVELUT
Tarjoilut - Henkilökuntaa - Astiat - Meikit - Kampaukset - Tapahtumavaatetusta - Somisteet - Tapahtumasivusto

VARAUKSET
tila@blommagroup.fi 

Yhteystiedot

Grandalantie 4, 02400 Kirkkonummi
tila@blommagroup.fi
050 552 1232 / 040 148 8477
Facebook
facebook.com/blommatila
Instagram
#blommatila
blommacatering.fi/blomma-tila/

Blomma TILA Kuvia