Ohjelma- ja opaspalvelut

Luonto on paras taukopaikka!

Kaipaisitko rentouttavaa opastettua taukoa luonnossa; kävelyä boreaalisessa taigametsässä tai linturetkeä tai haluaisitko oppia tuntemaan metsäsieniä? Kerro meille toiveistasi ja me räätälöimme luontoaktiviteetin sopiviksi juuri sinulle tai ryhmällesi. Meillä on valmiudet tehdä luontohetkestäsi erityisen kiinnostava elämys.

Toimimme pääasiassa Kirkkonummella. Täällä ainutlaatuiset luontokohteet tarjoavat eri vuodenaikoina loistavat puitteet luontoaktiviteeteille. Kirkkonummella on sekä suojeltuja laajoja boreaalisia metsiä, luonnontilaisia järviä että merenrantoja. Talvella pääset kokemaan kanssamme harvinaista verkkokalastusta merenjäillä!

Borearctia on biologi Marita Arvelan vuonna 2018 perustama kirkkonummelainen luontomatkailuyritys. Yrityksemme filosofia on jakaa luontotietoa paikallisen luonnon kautta, kertoa myös paikallishistoriasta, ja toimia luonnossa luonnon ehdoilla.

Porkkalantie 1826, 02480 Kirkkonummi
info@borearctia.fi