Ohjelma- ja opaspalvelut

Luonto on paras taukopaikka! Kaipaisitko taukoa luonnossa; opastettua kävelyä boreaalisessa metsässä tai linturetkeä, hirvieläinten katselua tai haluaisitko oppia tuntemaan metsäsieniä? Borearctia Oy Ltd on biologi Marita Arvelan vuonna 2018 perustama kirkkonummelainen luontomatkailuyritys. Meillä on valmiudet tehdä luontohetkestäsi erityisen kiinnostava elämys. Toimimme pääasiassa Kirkkonummella. Alueen ainutlaatuiset luontokohteet tarjoavat eri vuodenaikoina loistavat puitteet luontoaktiviteeteille. Kirkkonummella on sekä suojeltuja laajoja boreaalisia metsiä että luonnontilaisia järviä ja merenrantoja. Yrityksemme, Borearctia Oy Ltd, filosofia on jakaa luonto-osaamista kirkkonummelaisen luonnon kautta ja toimia luonnossa luonnon ehdoilla. Räätälöimme luontoaktiviteetit juuri sinulle tai pienelle ryhmälle sopiviksi.

Topparoikka 2 E13, 02400 Kirkkonummi
info@borearctia.fi