Pikaruokaravintolat

Herkullisesti erilaista

Latinalais-välimerellistä ruokaa Syväjärven rannalla

Meistä

Olemme Shlomit ja Pablo, yhdessä olemme ne kädet, joilla käsintehty ruokamme tehdään. Molemmilla meistä on yhtä, jos toista asemaa ja tehtävää takanamme, ennen kuin päädyimme toteuttamaan intohimoamme ruoan parissa. Kun kokkaamme yhdistelemme makuja perinteisesti ja uudella tavalla yhdistellen eri ruokakulttuurien elementtejä, tuottaaksemme parhaita mahdollisia makukokemuksia asiakkaillemme.

Shlomit kasvoi Tel Avivin esikaupunkialueella. Aina, kun hän katsoi ulos olohuoneen ikkunasta, hän ihaili Välimerta. Hän muutti Etelä-Saksaan opiskelemaan ja asui siellä 8 vuotta. Sen jälkeen Suomesta tuli hänen kotimaansa.

Pablo kasvoi Ecuadorissa. Hän kierteli Latinalais-Amerikassa keräten erilaisia kokemuksia ja uusia makuja. Hän sittemmin muutti Pohjois-Amerikkaan ja opiskeli siellä ennen Suomeen muuttoaan.

Maailma on loppujen lopuksi aika pieni. Tulimme molemmat niin eri puolilta maailmaa ja tapasimme täällä Suomessa. Eräänä päivänä sattumalta meille selvisi, että Pablo oli Shlomitin lapsuudenystävän tuttu ja loppu onkin historiaa, jonka kohtaat lautasellasi.

Catering

Tarjoamme myös catering-palveluja monenlaisiin ja erikokoisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Suosituin toiminta-alueemme on Kirkkonummen seutu, mutta tuomme palvelumme myös muualle pääkaupunkiseudulla.

Syväjärvi (Upinniementie 230), 02480 Kirkkonummi
info@miti.fi