Tapahtumat ja reitit

Mikä tekee ravintolaelämyksestä upean? Kaunis miljöö, laadukkaat raaka-aineet, herkulliset maut sekä mukava tunnelma. Kokeile jotain uutta, tule Kirkkonummelle herkuttelemaan. Täältä löydät palkintoja saaneen Bistro O Matin, korkeatasoisen Långvikin sekä monia muita herkuttelijan aitiopaikkoja.

Ensimmäisellä kerralla sijainti tuntuu hämmentävältä, onhan se myönnettävä. Kirkkonummelaisten ylpeys, Bistro O Mat, sijaitsee pienen kauppakeskuksen parkkipaikan laidalla. Toisaalta, myös puistomaista maisemaa löytyy, ja tunnelmallinen bistro sijaitseekin juuri kaupunkimaiseman ja luonnon välimaastossa.

Kätevää sijainnissa on kuitenkin se, että paikalle pääsee usealla tavalla. Juna-asemalta kävelet Bistrolle alle viidessä minuutissa ja autoilijan on helppo löytää parkkipaikka aivan vierestä. Eikun herkuttelemaan!

Sisällä teidät kohtaa lämpöinen tunnelma ja luultavasti iloinen puheensorina. Varsinkin viikonloppuiltaisin ravintola on hyvin suosittu, joten pöytävaraus kannattaa.

Bistro O Mat tarjoaa herkullista ruokaa, jossa näkyy sekä skandinaaviset että ranskalaiset perinteet. Raaka-aineisiin panostetaan ja mieluiten keittiö käyttää luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita. Viinilistalla painotetaan eurooppalaisia viinejä ja jälkiruuat vievät kielen menessään.

Ravintolan lista vaihtuu tasaisin väliajoin, tosin tietyt suosikit säilyvät ravintoloitsijoiden mukaan listalla aina. Varsinkin paikan burgeria pidetään niin herkullisena, ettei sitä haluta ottaa pois. Sunnuntaisin bistrossa tarjoillaan brunssia ja mikä olisikaan herkullisempi tapa aloittaa rentouttava sunnutai kuin herkullisesta brunssista nauttiminen.

Paljonko herkkuja voi yhteen viikonloppuun mahduttaa? Paljon, uskomme me. Siispä suosittelemme kokeilemaan myös herkkuja vaikkapa toisena iltana hotelli Långvikin ravintolaa. Kokeilkaa a la cartea tai nauttikaa Kirkkonummi-menu, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kaikessa ruuassa käytetään kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita.

Långvikissa suosittua on myös sunnuntain ihana brunssi, johon voi yhdistää kylpyläkäynnin. Ah, elämä on aika herkkua!

Kiinnostuitko? Tässä linkit: