Kulttuuri ja nähtävyydet

Kirjasto on tukenasi työhön, opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Löydät meiltä monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta eri aihepiireistä. Lisäksi kirjaston kokoelmissa on äänikirjoja, elokuvia, musiikkia sekä sanoma- ja aikakauslehtiä. Kirjastossa on aineistoa kotimaisten kielten lisäksi myös muilla kielillä. Kirjaston henkilökunta auttaa sinua tiedonhakuun liittyvissä kysymyksissä ja antaa mielellään lukuvinkkejä.

Kirjasto tarjoaa myös erilaisia digitaalisia aineistoja, kuten e-kirjoja, e-lehtiä ja e-äänikirjoja.  Tarkemmat ohjeet palveluiden käyttöön löydät kirjaston kotisivuilta.

Voit varata kaikkea kirjaston aineistoa itse helposti ja maksutta osoitteessa kirkkonummi.verkkokirjasto.fi. Varaamiseen, lainojen uusimiseen ja omien tietojen päivittämiseen tarvitset kirjastokortin numeron ja PIN-koodin, jonka saat kirjastosta.

Masalan kirjastossa on käytössä laajennetut aukioloajat omatoimitekniikan ansiosta. Asiakkaat pääsevät kirjaston tiloihin myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimista kirjaston käyttöä varten asiakkaan tulee rekisteröityä omatoimikirjaston käyttäjäksi.

Kirjastoauto Ella vierailee päivisin kouluissa ja päiväkodeissa, iltaisin auto palvelee kuntalaisia eri puolilla Kirkkonummea. Ellan aikataulut löydät kirjastoista ja kirjaston kotisivuilta.

Kuvia Kirjastotalo Fyyristä

YHTEYSTIEDOT