Kulttuuri ja nähtävyydet

Kirjasto on tukenasi työhön, opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Löydät meiltä monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta eri aihepiireistä. Lisäksi kirjaston kokoelmissa on äänikirjoja, elokuvia, musiikkia sekä sanoma- ja aikakauslehtiä. Kirjastossa on aineistoa kotimaisten kielten lisäksi myös muilla kielillä. Kirjaston henkilökunta auttaa sinua tiedonhakuun liittyvissä kysymyksissä ja antaa mielellään lukuvinkkejä.

Kirjasto tarjoaa myös erilaisia digitaalisia aineistoja, kuten e-kirjoja, e-lehtiä ja e-äänikirjoja.  Tarkemmat ohjeet palveluiden käyttöön löydät kirjaston kotisivuilta.

Voit varata kaikkea kirjaston aineistoa itse helposti ja maksutta osoitteessa kirkkonummi.verkkokirjasto.fi. Varaamiseen, lainojen uusimiseen ja omien tietojen päivittämiseen tarvitset kirjastokortin numeron ja PIN-koodin, jonka saat kirjastosta.

Masalan kirjastossa on käytössä laajennetut aukioloajat omatoimitekniikan ansiosta. Asiakkaat pääsevät kirjaston tiloihin myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimista kirjaston käyttöä varten asiakkaan tulee rekisteröityä omatoimikirjaston käyttäjäksi.

Kirjastoauto Ella vierailee päivisin kouluissa ja päiväkodeissa, iltaisin auto palvelee kuntalaisia eri puolilla Kirkkonummea. Ellan aikataulut löydät kirjastoista ja kirjaston kotisivuilta.

Kuvia Kirjastotalo Fyyristä

YHTEYSTIEDOT

Pääkirjasto Fyyri
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi
puh. 09 2967 2467
kirjasto@kirkkonummi.fi

Masalan kirjasto
Puolukkamäki 7
02430 Masala
puh. 09 2967 2137
masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Veikkolan kirjasto
Allastie 6
02880 Veikkola
puh. 09 2967 2100
veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Kirjastoauto Ella
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi
puh. 040 516 4899
kirjastoauto@kirkkonummi.fi

Katso aukioloajat

facebook.com/KirkkonummiLib/

twitter.com/KirkkonummiLib

instagram.com/kirkkonummenkirjasto

Kirkkonummen kirjasto Kuvia