Ulkoilualue

Lähteelän ulkoilualue Kirkkonummen Porkkalassa on Länsi-Uudenmaan monipuolisin luonnossa liikkumisen alue. Luonnonrauha yhdistettynä toimiviin palveluihin tekee Lähteelästä mainion paikan viipyä vaikka vähän pidempään.

Lähteelän ulkoilualueeseen kuuluu mannerta ja laaja ryhmä saaria. Maasto on vaihtelevaa kaislikkoisine kalliorantoineen, mäkineen ja peltoineen.

Lähteelässä on hyvät peruspalvelut, ja se sopii mm. "erämaaluonteiseen" retkeilyyn, telttailuun, lintujen tarkkailuun sekä luonnossa liikkumiseen mantereella, saarissa tai vesillä. Alueella on mahdollista retkeillä ympäri vuoden.

Lähteelän ulkoilualueeseen kuuluu myös Stora Svartön, Notholmen, Tallholmen, Trollholmen sekä Mossaholmen saaret, lisäksi osa Tallgrundetin saaresta. Palveluiden aukiolosta päivitämme ajantasaisen infon netti sivuillemme sekä Lähteelän facebookissa.

Läntinen Källvikintie 10, 02480 Kirkonummi
info@lahteela.fi