Aktiviteetit

Peuramaa Golf on kolmen erilaisen kentän kokonaisuus, josta löytyy myös hyvät harjoittelualueet, modernit klubitilat kokoustiloineen ja saunoineen sekä erinomainen ravintola.

Kentistä Vanha Peura on links-tyyppinen kaikentasoisille hyvin sopiva leppoisa kenttä. Vanhalla Peuralla kokemattomampikin pelaaja kokee onnistumisen hetkiä.

Vaihtelevamaastoinen Porkkala haastaa kovemmankin golfarin testaamaan omia rajojaan, mutta sopii hyvin myös vähemmän pelanneille. Porkkala-kentällä on pelattu kovatasoisia kilpailuja viime vuosina ja se on todettu haastavaksi myös Suomen golfammattilaisten ja huippuamatöörien silmissä. Punaiselta tiiltä pelattuna Porkkala on Suomen pisimpiä kenttiä.

Pikku Peura on yhdeksänreikäinen par 3-kenttä, joka sopii hyvin vasta-alkajille harjoitteluun, mutta haastaa myös kokeneemmankin golfarin. Väylät ovat pituudeltaan 70-140 m. Pikku Peuralla pelaamiseen riittää, että yhdellä ryhmästä on Green card.

Upeat kentät, hyvät harjoittelualueet ja erinomainen klubiravintola ja kokoustilat. Kaikki tämä vain n. 25 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Peuramaantie 152, 02480 Kirkkonummi
office@peuramaagolf.com
+358 (0)200 22 122
Twitter
#peuramaagolf
Facebook
facebook.com/peuramaagolf
Instagram
#@peuramaagolf
www.peuramaagolf.com