Kokoustilat & Ohjelmapalvelut

Sea & Mountain Adventures on täyden palvelun kokous-, ravintola-, majoitus- ja ohjelmapalveluyritys, joka on toiminut Nuuksiossa v. 1994 lähtien ja Porkkalassa v. 2008 lähtien. Hirsihuviloissamme vietät rennon ja idearikkaan ”villasukkakokouksen” ja tilat muokkautuvat tarvittaessa myös juhla-asuun.

Voimme taata oman rauhan luonnon helmassa, sillä meillä on aina tiloissamme vain yksi ryhmä kerrallaan. Villaemäntämme tai isäntä huolehtii ruokapalveluista paikan päällä. Ruoka valmistetaan omasta keittiöstä puhtaita raaka-aineita ja kunnioittaen. Tervetuloa viettämään elämyksellistä kokous-/virkistyspäivää Porkkalaan.

Villa Kotkankallio

Merellisessä Porkkalassa Kirkkonummella sijaitseva hulppea Villa Kotkankallion kivi-/hirsihuvila tarjoaa upeat puitteet noin 40 henkilön kokous-/koulutustilaisuuksiin ja ns. ”villasukkakokouksiin” omassa luonnon rauhassa.

Talossa on pääsalin lisäksi neuvotteluhuone, jonka yhteydessä ns. ”nojatuolineukkari” sekä useita ryhmätyötiloja ja ulkoterasseja. AV-välineet löytyvät kokoustarpeeseen. Majoitustilat ovat yläkerrassa talon kahdessa eri päädyssä sekä sisääntulokerroksessa. Omalta n. 1,2 ha tontilta löytyy myös nuotiokatos.

Saunat ja poreammeet

Alakerran viihtyisällä saunaosastolla voit nauttia saaristolaiskylpylän tunnelmasta. Kaksi saunaa, uima-allas ja poreammeet kutsuvat rentoutumaan työn tai ulkoilun päätteeksi. Vilvoittelutilasta on käynti pihaterassille. 

Ruokapalvelut

Tiloissa on oma ravintolakeittiö, jossa ruoka valmistetaan paikan päällä. Ammattitaitoiset kokkimme hemmottelevat makuhermojasi mm. saaristolaishenkisilä menuilla, joita täydentävät upean miljöön lisäksi viinikellarimme antimet. Huvilassa on A-oikeudet. 

Ohjelmapalvelut

Ammattitaitoiset oppaamme takaavat sinulle elämyksellisen kokemuksen, olipa tarpeesi sitten tiimiohjelma, seikkailuohjelma tai muu idearikas kokonaisuus. Oma 1,2 ha kallioinen piha-alue mahdollistaa ohjatut tiimiohjelmat kokouksen lomaan.

Merelliset ohjelmat kuten risteilyt, purjehdus, RIB-safari, kalastus ja merimelonta ovat mahdollisia Porkkalan aaltoilevilla saaristoväylillä. Meriteitse tultaessa lähimmät satamat isoille aluksille ovat Porkala Marinin kyläsatama, 8 km Villa Kotkankalliosta ja Lähteelän virkistysalue, 7 km Villa Kotkakalliosta.

Porkkalanniemi on yksi hienoimpia paikkoja lintubongareille, onhan alue yksi lintujen suosimia reittejä kevät- ja syysmuuttojen aikaan. Pyöräilijöille löytyy hienoja reittejä mutkikkailla hiekkateillä ylä- ja alamäkineen. Talvella lumikenkäretket ja pelastuspukuseikkailu meren jäällä on mieleenpainuva elämys.

Yhteystiedot

Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
info@kotkankallio.fi
+358 9 595 550
Twitter
#AlmenSMA
Facebook
facebook.com/SeaMountainAdventures
Instagram
#nuuksio_sma
www.sma.fi/fi/villa-kotkankallio/