Ohjelma- ja opaspalvelut

Miten tähän on päädytty?

Liikuntaneuvojaksi olen valmistunut 2010, jonka jälkeen työskentelin liikuntakeskuksissa vastaanoton, ryhmäliikunnan ja salin parissa. Hierojaksi opiskelin muutamaa vuotta myöhemmin, jonka jälkeen perustin toiminimen vuonna 2012. Siitä saakka olen tehnyt aktiivisesti hierojan töitä. Asiakaskuntani Pirkkalassa on ollut tärkeässä roolissa. Samaan aikaan haikeudella luovun vanhasta ja innolla odotan mitä uutta tulevaisuus tuo tullessaan siirtyessäni Kirkkonummelle. Ihana tarttua hetkeen ja kohdata uusia ihmisiä.
Toivottavasti mekin törmätään! :)

Erä- ja luonto-oppaaksi valmistuin 2020.
Aiheesta löydät lisää - Palvelut osiosta.
Aloitin myös Liikunnanohjaaja AMK tutkinnon syksyllä 2021 monimuotototeutuksella.

Vapaa-ajalla minut voi löytää melkeinpä mistä vain.. juoksemasta metsästä, melomasta suppilaudalla, halailemasta puita tai haaveilemasta uusista seikkailuista laiturin nokassa. Tykkään myös hyvästä ruoasta ja kotoilusta, johon usein tähän aikaan vuodesta voi linkittyä kutimet tai lukeminen. Kumppani, perhe ja ystävät ovat tärkeitä!

Mitä tarjottavaa minulla voisi olla sinulle?

Olen ihmisläheinen ja asiakkaisiin perehtyvä hieroja. Koen asiakassuhteeni hyvin tärkeänä ja pyrin auttamaan jokaista yksilöllisesti. Tarjoan myös luonto- ja liikuntapalveluita niin yksilöohjauksena, kuin pienryhmissä. Luonto on itselleni rakas paikka ja nautin saadessani jakaa sen tarjoamaa antia myös muille. Haluan mahdollistaa matalan kynnyksen retkeilyä ja muistuttaa ihmisen luontoyhteyden tärkeydestä. Vahvuuteni on samoilussa ja erilaisissa metsämieliharjoituksissa. Haluaisin myös innostaa kirkkonummelaisia liikkumaan entistä enemmän ulkona. Liikunta- ja luontopalveluihin tulee täydennystä kevään mittaan. Pysykää linjoilla!

Voisin kiteyttää yritykseni tarinan seuraavasti:

ARVOT – luonnollinen, vilpitön, hyvinvoiva, kunnioittava, luova ja yhteisöllinen
VISIO – Hyvinvoivaa, liikunnallisempaa ja luontosuhdetta ylläpitävää toimintaa kaikille
MISSIO – Monipuolista palvelua, joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia

Munkinmäentie 7, 02400 Kirkkonummi