Mökit ja huvilat

Merellinen edustustila Sauna2 Villa Sarfvik sijaitsee meren rannalla, luonnon rauhassa Espoon ja Kirkkonummen rajalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Paikan päälle pääsee kätevästi autolla, bussilla ja jopa myös vesiteitse omaan laituriin.

Villa Sarfvikin suuri hirsirakennus tarjoaa noin 600m2 tilat erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tilakokonaisuus jakautuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kokous- ja juhlatila, joka tarjoaa puitteet jopa 120 hengen businesstapaamisiin, rentoihin juhliin tai näyttäviin illallisiin upeine maisemineen suurelta terassilta merelle. Lisäksi käytettävissäsi on alakerran lounge, jonka yhteydessä on suuri uima-allas- ja saunaosasto pukutiloineen.

Sauna2 Villa Sarfvikiin voit tuoda omat juomat ja ruuat. Kauttamme saat myös tilattua herkulliset tarjoilut sekä astiaston vuokralle.

Sarfvikinpolku 12, 02450 Kirkkonummi
pekka.laatikainen@outdoorbooking.fi