Kokous- ja juhlatilat

Wohls Gård sijaitsee vehreässä kulttuuriympäristössä Humaljärven rannalla, n. 6 km Kirkkonummen keskustasta. Kartanopuisto on Kirkkonummen vanhin ja kartanoalueen ainutlaatuisessa tammilehdossa kiertää opastettu luontopolku. Kartanon alueelle on myös runsaasti muita rakennuksia, mm. 1800-luvulta peräisin oleva kunnostettu Kivimakasiini.

1790-luvulla rakennettu päärakennus uudistettiin 2012 perusteellisesti ja tarjoaa kauniit puitteet esimerkiksi perhejuhliin. Vuonna 2020 avattu kokous- ja juhlatila Wohls Stall tarjoaa paksujen graniittiseinien suojassa upeat puitteet jopa 150 hengen kokoontumisiin niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Tutustu tarkemmin eri tiloihin kotisivuillamme, josta löydät myös lisätietoja tarjoilut järjestävistä catering-kumppaneistamme.

Volsintie 605 B, 02400 Kirkkonummi
varaukset@wohlsgard.fi