VisitKirkkonummi - Tietojenkeruulomake yrityksille/palveluille

VisitKirkkonummi.fi on Kirkkonummen virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee niin kotimaisia kuin ulkomaisia vierailijoita ja paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Sivustoltamme saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista sekä erilaisista vapaa-ajanviettotavoista ja – paikoista. Pyrimme antamaan vinkkejä siitä, mitä kaikkea mukavaa puuhaa kunnastamme löytyy eri vuodenaikoina.

Kokous- ja kongressisivut auttavat tapahtumajärjestäjiä löytämään parhaat tilat, palvelut ja oheisohjelmat. Verkkopalvelu toimii sillanrakentajana ihmisten ja palveluntarjoajien välillä. Palvelun keskeisenä osana toimivat yritysten/palveluiden profiilisivut, joille kävijöitä ohjataan systemaattisesti. Profiilisivujen lisäksi kiinnostaville tapahtumille ja palveluille tehdään myös nostoja, joiden ansioista näkyvyys lisääntyy entisestään.

Verkkopalvelussa kaikki kirkkonummelaiset matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat saavat maksuttoman näkyvyyden. Täyttämällä alla olevan lomakkeen voimme julkaista tietoja yrityksestänne tai palvelustanne. Voit myös päivittää verkkopalvelussa jo olevat yrityksenne tiedot samalla lomakkeella.

Huomioittehan, että verkkopalvelun eri kieliversioita varten tarvitsemme materiaalin teiltä jokaisella julkaistavalla kielellä (suomi, englanti sekä ruotsi). Visit Kirkkonummi ei käännä tekstejä. Visit Kirkkonummi pidättää oikeuden muokata tekstejä verkkosivun tyyliin sopivaksi. Tämän lisäksi Visit Kirkkonummella on oikeus olla kokonaan julkaisematta sopimatonta materiaalia verkkopalveluun.

Perustiedot
Palvelutiedot
Kieliversio: Englanti
Kieliversio: Ruotsi