Program- och guidetjänster

Naturen - den bästa platsen att ha en paus!

Vill du ha en paus i naturen; en guidad vandring i den boreala skogen eller fågelskådning, se hjortdjur eller lära känna de vilda svamparna? Borearctia Oy Ltd från Kyrkslätt är ett naturturismföretag som grundades 2018 av biologen Marita Arvela. Vi har färdigheten att göra din tid ute i naturen till en särskilt intressant upplevelse.

Vi verkar främst i Kyrkslätt. Naturområdena i Kyrkslätt ger en unik miljö för naturaktiviteter vid olika tider av året. Det finns både skyddade omfattande boreala skogar samt orörda sjöar och vackra stränder. Vår filosofi i Borearctia Oy Ltd är att dela naturkunskap genom naturen i Kyrkslätt och att verka i naturen på naturens villkor. Vi skräddarsyr naturaktiviteter för dig eller för en liten grupp.

Porkkalantie 1826, 02480 Kirkkonummi
info@borearctia.fi