Kultur och sevärdheter

Biblioteket stöder dig i arbetet, i dina studier och på fritiden. I biblioteket hittar du mångsidig skön- och facklitteratur om olika ämnen. Dessutom finns det ljudböcker, filmer, musik samt dagstidningar och tidskrifter i bibliotekets samlingar. Utöver de inhemska språken finns det också material på andra språk. Bibliotekets personal hjälper dig att söka information och ger dig gärna lästips.

Biblioteket erbjuder också digitalt material, så som e-böcker, e-tidningar och e-ljudböcker.  Noggrannare anvisningar om användningen av tjänsterna finns på bibliotekets webbplats.

Du kan själv lätt och avgiftsfritt reservera allt biblioteksmaterial på adressen kirkkonummi.verkkokirjasto.fi. För att reservera, förnya lån och uppdatera dina uppgifter behöver du bibliotekskortets nummer och PIN-kod, som du får på biblioteket.

Masaby bibliotek har utvidgade öppettider tack vare meröppettekniken. Kunderna kan använda bibliotekets lokaler också då personalen inte är närvarande. För att kunna använda det meröppna biblioteket ska kunden registrera sig som användare.

Bokbussen Ella besöker skolor och daghem på dagarna och betjänar kommuninvånare runt om i Kyrkslätt på kvällarna. Ellas tidtabeller finns i biblioteken och på bibliotekets webbsidor.

Bilder från Bibliotekshus Fyyri

 

Kontaktuppgifter

 

Huvudbiblioteket Fyyri
Kyrktorget 1
02400 Kyrkslätt
tfn 09 2967 2467
kirjasto@kirkkonummi.fi

 

Masaby bibliotek
Puolukkamäki 7
02430 Masaby
tfn 09 2967 2137
masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Veikkola bibliotek
Dammvägen 6
02880 Veikkola
tfn 09 2967 2100
veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Bokbussen Ella
tfn 040 516 4899
kirjastoauto@kirkkonummi.fi

Öppettider

facebook.com/KirkkonummiLib/

twitter.com/KirkkonummiLib

instagram.com/kirkkonummenkirjasto

Kontaktinformation

Kyrkslätts bibliotek Bilder