Program- och guidetjänster

Välkommen till det finlandssvenska informations- och kulturcentret!

Luckan erbjuder finlandssvensk information och olika kulturtjänster över hela Svenskfinland. Luckan finns på tio orter i landet. Hos oss finns omfattande kunskap och information om service, kultur och aktiviteter i Svenskfinland. Vi upprätthåller scen- och utställningsmöjligheter för konst- och kulturproduktion.

Vi säljer biljetter till en stor mängd evenemang över hela landet och till de flesta svenskspråkiga teatrar, konserter och tillställningar i respektive region. Via vårt biljettsystem kan såväl kunder som programarrangörer förmånligt inhandla eller förmedla biljetter. Luckan använder sig av biljettsystemen Lippupiste, Ticketmaster (Lippupalvelu) och Netticket.

UngInfo finns till för dig som är ung och finlandssvensk. Ung Info bistår med information, rådgivning och olika slags program och utbildningar. Genom webbtjänsten FRÅGA och Sluta panta kan ungdomar få svar på sina frågor. Luckan bjuder på mångsidig service med allt från familjecafé till dagsläger för barn under somrarna. På lägren blir det mycket sport, simning och pyssel. Också integration är viktigt för oss i Luckan, och vi ordnar regelbundet internationella tillställningar och rådgivning för invandrare.

Kom in i Luckan nära dig och ta för dig av vår mångsidiga service!

Saloviuksentie 3, 02400 Kirkkonummi
kyrkslatt@luckan.fi