Utomhusområde

Utomhusområdet Lähteelä i Porkkala, Kirkkonummi, är det mest mångsidiga naturrörelsesområdet i västra Nyland.

Naturfriden i kombination med funktionella tjänster gör Lähteelä till ett bra ställe att stanna ännu lite till. Fontänens utomhusområde omfattar fastlandet och en stor grupp öar. Terrängen är varierad med klippiga klippor, kullar och åkrar.

Källan har bra grundtjänster, och den är lämplig för t.ex. "vildmark" vandring, camping, fågelskådning och vilda djur på fastlandet, öar eller vatten. Det är möjligt att vandra i området året runt. Källområdet omfattar även Stora Svartö, Notholmen, Tallholmen, Trollholmen och öarna Mossaholmi, förutom en del av ön Tallgrundet.

Vi uppdaterar aktuell information om öppettiderna för tjänsterna på vår webbplats och på Lähteeläs facebook.

Läntinen Källvikintie 10, 02480 Kirkonummi
info@lahteela.fi